ASOS maternity

Asos har fått in vackra mammakläder. Mina två favoriter är Jersey Wrap Bust Dress som kostar 367 kr och den här underbara spets skapelsen Lace Bandeau Pencil Dress, för 498 kr. Underbara klänningar.


Bilder: Asos.com
 

Fredag hela veckan

Veckorna går fort, redan fredag, känns som det var måndag igår. Känns iaf skönt att det är helg nu, tror det är fler än jag som tycker det =) komma ikapp med sånt man inte hinner på vardagarna, vila upp sig och kanske dricka ett glas vin eller två. Helg är toppen!
Idag börjar en ny kurs. Kommunikation och lärande, den ska bli riktigt intressant, vi får se hur det verkar efter idag.

Höstmys

Min fina lykta lyser mysigt nu i mörkret. Jag är jätte nöjd, passar perfekt i sovrummet. Bilden gör tyvärr inte lyktan riktigt rättvis, men självklart är den vit (vad annars).



Godmorgon

Nu är mina tre "lediga" dagar till ända, uch vad tråkigt det känns. Snart ska jag träffa min handledare för att bli examinerad på min enskilda reflektion *nervös*. 
Igår spenderade jag dagen med min mor, det blev lunch och shopping. En fin lykta till sovrummet och en vintage kavaj fick jag med mig hem. Jag lägger antagligen upp några bilder lite senare. Nu måste jag springa annars kommer jag försent...

Recension: Elisabeth Arden, Sheer Lights Illuminating Pen


Jag använder concealer dagligen. Framförallt för att dölja röda partier, hudutslag, blemmor och finnar. För mig är det viktigt att en concealer är täckande, samtidigt som den ger ett naturligt resultat.

För bästa resultat använder jag concealer efter dagkräm och innan foundation. Jag "duttar" på önskat område och arbeta sedan ut med fingrarna, använder man sig av en bra borste behövs inte det.  Concealer med pensel/borste tycker jag är det bästa, men det är en smaksak. 


Produktnamn: Elisabeth Arden, Sheer Lights Illuminating Pen

Pris: 299 kr

Köpställe: Kicks
Färg: Natural 02

Hållbar: 18 månader

Utlovat resultat: Dämpar röda nyanser, döljer finnar och blemmor. Ljusar upp mörka ringar under ögonen genom ljusreflekterande färgpigment.

Eget resultat: Dämpar något röda partier, inte tillräckligt. Svårt att få ett täckande och jämt resultat på mindre partier.
Plus: Fin färg som smälte in bra i hudtonen. Naturligt resultat.

Minus: Innehållet fördelades inte jämt i borsten, var därför svårt att använda borsten för att få fint resultat.

Höll den vad den lovade: Nej, det tycker jag inte.

Sammanfattning: Den var okej, men inte alls värd priset. Finns betydligt billigare concealer som är mycket bättre.
Betyg: 2/5


T.I. Feat. Rihanna - Live Your Life

Dagens låt är alltid lika självklara Rihanna nu tillsammans med T.I. och låten Live Your Life.





HM har ny webbutik

Snygg, smidig och tydlig! Kolla in den HÄR


En drottning i familjen

Det där att bli störd när man lagt sig tillrätta för att sova middag är inte alls uppskattat. Här är vår älskade katt Sia, visst är hon fin! Syns det att hon tror sig vara en drottning, det måste vara Siamesen i henne som fått för sig det =)




Foto: Linnéa Waldetoft

Quantum Of Solace Music Video

En riktigt grymt bra låt!

Alicia Keys & Jack White - Another Way To Die





Snygga nyheter hos Black Book

Black Book har fått in riktigt sygga T-Shirts, här är en med Vogue "The English Woman 1969" som kommer vara super snygg tillsammans med ett par jeans. Min absoluta favorit hos Black Book är den snygga T-shirten med det snygga Vogue trycket "from brazil", ingen nyhet med ruggigt snygg.


Bilder: Black Book

Träning i mörker, regn och blåst!

Jag har precis varit ute och sprungit med min pappa i mörkret, det både regnade och blåste! uch vad kallt och höstigt det har blivit. Christoffer och brorsan är fortfarande ute och springer, tror de pratade om att ta en "runda" på 1,5 mil(galningar) för mig räckte det med 5-6 km, alldeles lagom. Så nu är jag härligt trött och hungrig, så en varm dusch och en god pastasallad kommer att passa fin, fint .

GLÖM INTE REFLEXVÄST ELLER REFLEXER!! se det som en billig livförsäkring.





Recension: [Comfort Zone] Active Pureness gel



Jag rengör ansiktet morgon och kväll, det spelar ingen roll om jag kommer hem fyra på natten, jag tvättar mig alltid i ansiktet. Men aldrig med tvål, eftersom vanlig tvål täpper till porerna och ger ett sämre skydd.
Jag har alltid tyckt det har varit svårt att hitta en rengöring som passat till min huds alla behov, oren, fet, känslig och torr. Rengöring som varit anpassad för oren och fet hud, har ofta varit för stark och gett mig utslag samt att jag blivit väldigt torr. Produkter som varit anpassade för känslig och torr hud har gett mig väldigt oren och fet hud. Eftersom jag aldrig blivit riktigt nöjd med någon rengöring har jag provat märken och produkter i mängder.


Produktnamn:
  [Comfort Zone] Active Pureness gel
Pris: 249 kr
Köpt var:
Dermaroom
Lukt: Fräsch och ren lukt
Hållbar: 12 månader
Innehåll/ mängd: 200 ml
Utlovat resultat: Djuprengörande och balanserande. Den ska vara extremt mild och ha en sammandragande effekt på porerna utan att torka ut huden. Active Pureness gel innehåller aktiva ingredienser från naturliga extrakt som utvinns ur växter, hav och frukter.  Huden ska bli matt, dämpa porer och acne.
Eget resultat: Fräsch och ren hud, mindre synliga porer. Finnar och blemmor har nästan försvunnit helt, jag har varken fått utslag eller blivit torr. Jag har inte varit fet i huden sedan jag började använda den här rengöringen.
Höll den vad den lovade: Ja, absolut!
Minus: Tar inte bort vattenfast smink.
Sammanfattning: Jag är jätte nöjd, det är helt klart den bästa rengöring jag provat. Rekommenderar den massor. Jag kommer att köpa en till när den här tar slut.
Betyg: 5/5 (minuset var inte tillräckligt viktigt för att ta bort ngt poäng)


Dress from Asos

En favorit hos Asos, riktgt snygg. Checked Taffeta Prom Dress, 590 kr inte så farligt dyrt för en riktigt fin klänning. Det enda negativa jag kan tycka är materialet som är 100% polyester. Men en struntsak i det stora hela!


Bilder: Asos

Auktion på Tradera

Jag har lagt upp en auktion på Tradera med slutdatum söndag 9 november kl: 15:11.










A Mask on My Chest!

Christoffers nya T-Shirt, gillar den skarpt. Vad han inte vet är att den kommer att användas flitigt även av mig =) det är en Levis Mask Tee och finns att köpa på MQ för runt 300-400 kr.



Metallica - Nothing Else Matters

Idag börjar jag dagen med Metallica och Nothing Else Matters. Snart ska jag göra mig iordning för dagen, vi ska ha redovisningar i form av seminarium på vår fördjupningsuppgift hela eftermiddagen.
Tyvärr blev det ingen fest för min del i kväll, istället ska jag träffa några kompisar, så får vi se vad vi hittar på!





Design problem

Jag är inte nöjd med designen på bloggen, så en tid framöver kommer jag att ändra en hel del.

Beyonce - If I Were a Boy

En underbar låt med Beyoncé!





Snygga höstskor hos BRANDOS

BRANDOS har inne riktigt många snygga höstskor, här är några av mina favoriter. Svarta skor med hög klack är mina absoluta favoriter. Snyggt och funkar till allt (nästan). BRANDOS har också fri frakt, fri retur och öppen köp i 30 dagar. Vilket är toppen!

Pumps modell Decoltè från Missoni, 5899 kr, klackhöjd på ca 14cm, varav platå på ca 3,5cm.
Stövel 0987042 från Donna Girl, 649 kr, klackhöjd på ca 10cm, platå på ca 2cm.
Stövel Mariana från Friis & Company, 1249 kr, klackhöjd på ca 10 cm, skafthöjd på ca 46 cm.
Stövel Anette med klack från Bronx , 1749 kr, klackhöjd på ca 9,5cm, skafthöjd på ca 37cm.


Bilder: publiceras med tillstånd från BRANDOS.se

Torr om fötterna!

Mitt paket från Ellos innehöll ett par efterlängtade gummistövlar, nu behöver jag inte längre bli blöt om fötterna. Jag är verkligen jätte nöjd. Eftersom storlekarna skulle vara ganska små gick jag upp en storlek till 38 och de sitter perfekt (får även plats med raggsockar). De är sköna, praktiska och snygga!
Idag kom de ordentligt till användning, det har regnat konstant hela dagen.



Foto: Linnéa / ELW

God morgon onsdag!

Sitter nu och dricker kaffe. Det är riktigt ruskigt väder i dag, regn och mulet. Idag ska viträffas i studiegruppen för att sammanställa vår fördjupningsupgift, vi ska också redovisa en IKT uppgift för varandra. Sen får vi se vad dagen bär med sig ;) Plugga är spikat för eftermiddagen/ kvällen.  


En slev och slickepott rikare

Jag vann sleven och slickepotten från Bagaren och Kocken hos Hem och Lycka! Nu ska det bakas (när ugnen är fixad)! Äntligen kan jag slänga min gamla fula slickepott, det är alltid roligt med personliga detaljer i hemmet och denna är verkligen jätte fin. Tack Hem och Lycka för en underbar blogg och rolig tävling!
 

Har du upphovsrätten till alla bilder du publicerar?

Jag har väl egentligen alltid vetat att det inte är helt okej att publicera bilder om man inte har upphovsrätten till dem. MEN jag har på långa vägar inte haft all kunskap jag behövt i den frågan, innan jag började blogga. Jag har faktiskt trott att om man skriver ut tydligt namn och länkar så är det okej. Många webbsidor tycker det är positivt att bloggare inspirerar och tipsar om deras produkter, men inte alla! I en artikel på METRO kan man läsa om de, som de själva skriver, glasklara reglerna som gäller:

Det är förbjudet att använda bilder som man inte har upphovsrätten till.


Varje gång en bloggare (vilket även jag har gjort) lägger ut en bild som inte är våran egen, kan man få hem en fet räkning, var det då värt att använda den där bilden?
Självklart tycker jag det är tråkigt, det blir mycket svårare och krångligare att blogga om webbsidors sortiment men på samma gång förstår jag. Det är inte okej att använda eller sno andras material utan att fråga om det är ok, det hade inte jag velat iaf!

Eller? 
Ska man strunta i det? är chansen stor att just jag (eller du) åker dit? Är det mer en fråga om moral och isf hur mycket moral har vi egentligen i dagens egocentriska samhälle? 

Gina Tricot har öppnat webbutik!

Gina Tricot har ÄNTLIGEN öppnat webbutik! Kändes dock aningen tomt på kläder, skulle de inte ha hela sitt sortiment ute i webbutiken? Tyvärr kan inte jag spara och använda bilderna i min blogg eftersom de använder Flash, vill dem inte att så många bloggare som möjligt ska kunna skriva och länka om/till deras plagg. Jag kan inte heller lägga några kläder i kundkorgen, varför vet jag inte!  *hm* ingen bra start det här Gina! Hoppas sidan blir bättre, jag hittade mycket snyggt jag hade velat klicka hem!

Katy Perry - Hot n' Cold

 ... nu ska jag tvätta fönster, händig som jag é ; )


Fredag, älskade fredag!

Precis kommit hem, idag gjorde jag min sista dag på vår första 2v praktik. Känns super bra, fick massor med positiv kred, toppen "betyg" och lovord. Det känndes verkligen toppen att få höra!
Idag hann jag också hämta paket från Ellos, super snabb leverans, det skulle ta 5-8 dagar, det tog 2! 
Eftersom jag fortfarande känner mig krasslig blir det lugnt ikväll, mys-pys med sambon är alltid bäst =)

Found by Kling



Tradera har Elin Kling startat en sajt Found by Kling där man kan köpa fynd från New Yorks secondhandbutiker, hennes egna plagg och coola kändistjejers garderobsfavoriter. Alla pengar som kommer in i kändisauktionerna kommer att gå oavkortat till välgörenhetsorganisationen
Plan och projektet "För att jag är en flicka"

Månadens kändisauktion är Veronica Maggios klänning som hon bl.a. burit till låten "dumpa mig"

Mörkt och regnigt

Eftersom jag fortfarande mår jätte dåligt, fick det bli en dag till hemma. Idag är det mörkt och regnigt ute, så det passar ju bra att vara sjuk.
Dagens göra blir att försöka städa (om jag orkar), skriva en recension på concealer från Elisabeth Arden, sen får jag se vad jag orkar!

Gummistövel

Vilken modell ska jag välja?

Duffy Gummistövel i ridstövel- look med ställbar rem, kostar 299 kr eller Gummistövel med stickad kant och dekorsnörning, kostar 349 kr, båda kommer från Ellos.



Bilder: ellos.se

Äta med elegans

Bestickssettet Salvia från Klong tycker jag är både vackert och elegant. Gjort helt i rostfritt stål, finns blankt eller mattborstat, jag tycker de blanka är finast. Den här presentförpackningen inehåller 16 delar, 4 stycken vardera av matgaffel, matkniv, matsked samt kaffesked och finns att köpa för 1420 kr hos Urban Living.



Foto/Bild: urbanliving.se

God morgon

Uch och fy, stånk och stön. Jag klarade inte av att gå till praktiken idag, jag är inte alls bättre. Jätte jobbigt men så é det! Idag ska jag verkligen ta hand om mig, äta massor, dricka mycket och sooova. Jag ska sooova massor. 

Visste ni att när det är fullmåne kan man få svårt att sova, kolla i almanackan nästa gång. Sov ni dåligt inatt, det var fullmåne!

Sjuk + Äntligen hemma

Jag är sjuk = ( har feber och mår pyton, inte alls kul. Eventuellt blir jag hemma från praktiken imorgon om jag inte mirakulöst blir bättre. Jag kan aldrig vara hemma från jobb, skola eller som nu praktik utan att få jätte dåligt samvete, hur sjuk och dålig jag än är (för vad vet jag egentligen inte ), jag är jätte löjlig när det gäller sånt.

Äntligen hemma är ikväll klockan åtta, jag tyckte den här säsongen verkade toppen jämfört med tidigare säsonger. Martin Timell och hans team har köpt ett gammalt trähus på vackra Lidingö som de ska renovera invändigt och utvändigt under de kommande två säsongerna, som sedan ska avslutas med visning och försäljning. Tanken är att huset ska passa en barnfamilj eftersom det är ett stort hus på 180 kvm + källare.  
I förra programmet röjde de i trädgården som var väldigt igenvuxnen, sågade ner träd röjde bort sly och buskar. De letade efter fuktskador och sist men inte minst renade Lulu husets stjäl *ler*.
 

Bild: tv4.se

TÄVLING: från Bagaren och Kocken hos Hem och Lycka



Var med och tävla om bakprylar från Bagaren och Kocken hos Hem och lycka. Tävlingen pågår till den 20 oktober kl. 21.00. Lycka till!

Tävla här eller klicka på bilden!

Första pris: en silikonkavel, värde 499 kr
Andra pris: en baguetteplåt, värde 225 kr
Tredje pris: en slickepott och en slev från Rice, värde 80 kr

Val av glasögon, svårare än man tror!

Jag behöver köpa ett par nya glasögon, lättare sagt än gjort. Två bågar som blivit favoriter kommer från märket CHOC, enkla, snygga och fräcka! Den svarta bågen trivs jag bäst i, den guldiga är lite väl eleganta för min stil (tycker jag). Jag tvekar främst att köpa dem svarta pga priset och att jag tycker det är så viktigt att dem känns helt rätt. Jag tycker också att ett par glasögon ska spegla den som bär dem.

Vad tycker du?


Blev väldigt tråkiga bilder *ehum* inga modell bilder direkt, men de får funka ändå!




What Happens In Vegas

What Happens in Vegas med  Ashton Kutcher och Cameron Diaz tror jag är ett måste. Galen, rolig och romantisk! Tyvärr var den uthyrd idag men den verkar jätte bra, så den får bli en annan gång. Filmen handlar om Jack och Joy som vaknar upp efter en galen kväll i Las Vegas. De upptäcker att de gift sig och att de  "tillsammans" vinner en storvinsten på jackpot. Den ena fantasifulla jävligheten följer nu på den andra då de båda försöker komma ur äktenskapet och få pengarna för sig själva.




Snygg och praktisk jacka

Just nu vill jag ha en jacka som är snygg och praktisk. Varm och go, så jag slipper frysa när jag är rastvakt eller är ute med barnen på fritids. Jackan Daphne från CARIN WESTER är både fodrad och vaderad vilket gör den både varm och mysig. Den knäppes med en rejäl dragkedja och sedan med ett knäppslå över så ingen kall luft ska kunna tränga in. Den är dock dyr (tycker jag), kostar 3495 kr finns att köpa hos YWFS.





Bilder: YWFS.SE

Förändra synen på våldtäkt!

En vecka kvar att skriva på namnlistan i kampanjen "Nu får det vara nog" innan VeckoRevyn lämnar över insamlingen med alla namn till justitieminister Beatrice Ask, rikspolischef Bengt Svenson samt Sveriges alla länspolismästare. 

Jag har skrivit på, gör det du med!

Hela namninsamlingen kommer att, tillsammans med VeckoRevyns undersökning om sexuellt våld, skickas till justitieminister Beatrice Ask, rikspolischef Bengt Svenson samt Sveriges alla länspolismästare.


Hjälp till att förändra synen på väldtäkt, skriv på här!



Endast var femte tjej anmäler till polisen att de blivit våldtagen !

Många upplever att polis/åklagare agerar oförstående, dumförklarande eller anklagande!

4
2% av våldtäktsanmälningarna lades ner direkt, utan åtal!

Vill du veta/läsa mer eller skriva på, gå in på VeckoRevyn.

H&M Rabattkod som kompensation

H&M kommer att stänga webbutiken under en kort period pga ett planerat tekniskt underhåll. Fredag 10/10 kl 23.00 till söndag 12/10. Med rabattkoden 8259 får du 25% på den dyraste varan man beställer och 10% på resten av ordern. PASSA PÅ!


Paraply och skinnhandskar

Regn, regn och åter regn. Idag har det verkligen regnat hela dagen. Jag som inte ens äger ett paraply, illa illa! Ett enkelt svart och snyggt paraply från Ellos hade passat bra idag till kalaskläderna. Billigt är det också, bara 79,50 kostar det. Toppen! För att värma händerna i blåsten hade ett par snygga och höga skinnhandskar passat perfekt, dessa kommer från Lindex och kostar 249 kr, inte heller så farligt dyrt!



Bild: Ellos.se  Lindex.com

Söndags morgon

Vi har haft en härlig söndags morgon. Vi har en del planer som vi ska få gjort idag, bl a måla ytterligare en strykning på köksbordet, det börjar arta sig riktigt ordentligt. Vi ska tvätta fönstren i köket, behövs verkligen. Christoffer ska borra hål i "tv"bänken så vi blir av med alla sladdar, jag tycker det är så fult med sladdar som syns. Älskade framtid med allt trådlöst! Samtidigt har jag väldig respekt för det trådlösa eftersom vi inte riktigt vet hur all strålning påverkar oss.
Fram emot kvällen ska vi på kalas, Christoffer syster fyller år! Innan dess ska vi hinna köpa present, eftersom vi inte hunnit göra det tidigare. Varför är man alltid ute i sista minuten.


Lördag kväll

Vi också en sväng till Plantagen idag, där köpte jag två stycken Azelea, en rosa och en vit som kommer att passa perfekt i köket.



Foto: Christoffer Almqvist

Nu ska jag se på Stjärnor på Is, jag hejar självklart på super sköna Josefine Crafoord. Till det blir det ekologiskt grönt te, nötter, vindruvor och physalis.

Fynd, svettlukt och krimskrams

Idag har vi varit på Pingstkyrkans Loppis. Där går alla inkomster oavkortat till hjälpverksamhet. Det är alltid lika roligt att se att det är så många människor som kommer dit och trängs bland fynd, svettlukt och krimskrams. Jag köpte två kandelabrar som jag ska spraya och göra fina, de är egentligen rätt gräsliga men kommer bli hur snygga som helst när jag tagit fram mitt trollspö och trollat lite.


Jag fastnade för att dem var så speciella och detaljrika, vilket gör dem så unika. Har inte riktigt bestämt mig var dem ska få stå, men det får komma senare, när de är fixade och piffade.

Foto: Linnéa Waldetoft









Vackra ting hos Cosas

Cosas betyder saker på spanska, vilket är ett  passande namn på deras webbutik. I Cosas webbutik hittar man en härlig blandning med allt från svenskt konsthantverk till modern design.

Här är några av mina favoriter ur deras sortiment:

En vacker blomställning som är speciellt anpassad för Orkidéer. Den är speciellt gjord för att passa orkidéns bågformade sätt att växa. Den är tillverkad i sverige och är 45 cm hög. Kostar 49 kr/st. 

En vacker lykta/lanterna gjord i glas och blankpolerad aluminium, den passar lika bra inomhus som ute i trädgården eller på balkongen. Stoleken är 15x10 h40 och kostar 480 kr. 

Dekorativa rostiga roslöv i plåt, vackra både ute och inne. Tillverkade i Sverige, 8 cm stora och kostar 20 kr/st.

Dansk flaska med porslinskork, Ordet bryggeri står ingjutet på flaskorna. Rymmer 33 cl och kostar 50 kr/st.

Bild: Pressbilder Cosas


 

Äntligen fredag

Idag var vi tvättid på förmiddagen så jag var uppe tidigt och stånkade ner tvätt till källaren. Det är skönt när man orkar masa sig upp tidigt på morgonen eftersom dagen blir så mycket längre då.
Dagens planer är idag väldigt få, inte direkt planerat något förutom fram emot kvällen då ska vi till en gammal barndomskompis till Christoffer. Då blir det  vin, räkor, kräftor och ev så pratade de om att köpa hummer (billigt, INTE) det ska bli jätte trevligt.



Foto: Linnéa Waldetoft

50% på allt hos MODEMECKA.se


Modemecka.se ska upphöra som webbutik och göra en förvandling till något annat (spännande). Därför har de utförsäljning med 50% rabatt på allt i butiken. Det går att få faktura med 30 dagars kredit utan kostnad om beställningen sker senast kl 23:30 ikväll.

SKYNDA ATT FYNDA!!!!

För mer information gå in på Modemecka.se

Här är några av mina favoriter:
Saga Lova Mika kjol svart, nu 599,50 kr (1199 kr)
Alice & Sens Triangle Mixelated Scarf plommon, nu 799,5 kr (1599 kr)
Falke Annie Tights neon pink, nu 99,5 kr (199 kr)

Foto/Bild: modemecka.se

Favoriter till honom

Här är några av Christoffers favoriter inför vintern. Allt från klassiska Fjällräven till de alltid lika stilsäkra Acne.

Fjällräven Shield Print T-Shirt, , Asos, 328 kr
Denim: Moc Raw, Acne,1100 kr
Bellamy Jacket, Nelly, 3999 kr
Le Coq Sportif, Scorett, 999 kr

Foto/Bild: asos.com, acnejeans.com, nelly.com, scorett.se

Min Freddy P.

Här kommer några bilder på min nya väska. Det är en Fred Perry och kostar runt 700 kr, den finns att köpa  på bl.a. Zovillage. En snygg och funktionell väska som är stor och rymlig. Jag får utan problem plats med dator, skolböcker och matlåda.

Foto/Bild: Linnéa Waldetoft

forts. Recension: Christian Dior, DIORSHOW ICONIC

Jag har fyllt på med mer synpunkter på Recension: Christian Dior, DIORSHOW ICONIC.

Minus: ... Efter en månads användning är jag inte lika nöjd längre. Den har börjat klumpa, det är inte lika lätt att få ett fint resultat. Det blir lätt kladd på ögonlocket som är nästan omöjligt att få bort och den är jätte svår att tvätta bort. Jag sänker betyget bara 1 p eftersom den utöver det verkligen håller vad den lovar.
Betyg: 4/5

Julen, en tid för lycka och sorg!

Jag är en av dem som älskar julen, en vit och frostig jul. Njuta och ha trevligt tillsammans med familj och vänner. Pyssla, baka pepparkakor, lussebullar och julgodis. Grädda julskinkan i flera timmar så det vattnas i munnen. Det är härligt, jag längtar massor! Det är tre månader kvar, det är synd att vi inte kan få njuta av tanken ett tag till, pang så är det jul i varje butik. Man hinner ju tröttna innan det är december, vilket jag tycker är jätte tråkigt.

Julen är inte bara en lycklig tid, vilket vi gärna glömmer. Jag har tur som har en underbar familj och massor med vänner som jag kan fira julen tillsammans med, men dem som inte har det blir julen en tid för vad man inte har och kanske aldrig kommer att kunna få. Ensamt skulle jag kunna tro.


Vacker glaskula dekorerad med snöstjärnor, Glasboll snöstjärna, 159 kr.
Elljusstake i metall i form av ett träd, 499 kr 


Bild/Foto: ellos.se

Dagens svarta

Styrka, auktoritet, elegans, död och ondska. I alla tider har svart förknippats med död och sorg, idag är svart en klassisk färg framförallt inom mode, skönhet, elektronik och heminredning. Att bära svart utstrålar ett mer elegant och sofistikerat yttre. Svart är tidlöst och är lika snyggt till vardag som till fest.

Lång asymmetrisk kofta, Laredoute, 369 kr
ghd IV Styler Dark, eleven, 1999 kr 
WeSC - Bongo, CDON, 799 kr
Donna Girl, Brandos, 649 kr

Foto/Bild: laredoute.se, eleven.se, cdon.se, brandos.se

RSS 2.0
Stella Kei Store