Du duger som du är - Odd Molly

Odd Molly har lanserat en ny webbplats, hela webbplatsen är gjord i Odd Mollyanda och helt i tyg, superläcker.
Odd Molly hör till ett av mina absoluta favoritmärken! Inget plagg är det andra likt, de härliga färgerna, de underbara formerna, de handgjorda detaljerna.  Odd Mollys budskap: du duger som du är. Fint va!


En lugn fredag

Idag var jag och tränade för första gången efter att jag legat sjuk i en vecka. Det var skönt att äntligen komma igång igen. De senaste månaderna har jag tränat efter ett speciellt schema för att bli bättre i rygg och nacke. Rehabträning med lite finare ord, men det låter så tråkigt.

Än så länge har jag inte känt någon skillnad utan har fortfarande lika ont, men det skulle ta lång tid så det är bara att kämpa på =)

Jag älskar träningskläder, Ellos har inne en hel del snygga plagg.Adidas Techfit Yoga Tee, 399 kr, Ellos.
Adidas Techfit Yoga Tank, 399 kr, Ellos.


 


Giuseppe Zanotti = Konstverk


Hans
skor är konstverk, enligt mig en underbar sammansättning av känsla, identitet och material. Men för min del blir det bara att njuta av dem på håll. För att själv äga något av dessa två par: Embellished heel pumps eller Mirror embellished ankle boots, får man lägga ut 704 € respektive 844 €, ungefär 6500 kr och 8000 kr hos net-a-porter.   


Detaljer som syns


Kaxigt, coolt och sexigt.
Höstens coolaste detalj är den markerade dragkedjan. Asos har fått in många coola plagg med dragkedjan i fokus, min absoluta favorit är Zip Colour Block klänningen för under 400 kr. *I LIKE*
 

Tulpanjacka, ja tack!

Den här jackan från Lindex gillar jag. Den finns i svart och mörkgrått, storlekarna XS-L och kostar 799kr.
Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill ha för höst/vinterjacka, jag har snokat runt både i butiker och på internet och det finns ingen som riktigt faller mig i smaken, men den här gillar jag. Den var också riktigt skön att ha på sig, dock var armarna aningen korta =/ och jag kan inte riktigt bestämma om jag vill ha den svarta eller den gråa. *hmm*

Recension: Christian Dior, DIORSHOW ICONIC
Äntligen har nya maskaran Diorshow Iconic kommit till Sverige, en maskara jag suktat efter i flera veckor. I Fredags, förra veckan fick jag äntligen tag på den.


En bra maskara är för mig jätte viktigt. Själv har jag korta, raka ögonfransar vilket är såååå tråkigt. Jag provar alltid nya maskaror och har aldrig köpt samma maskara två gånger, vilket förklarar hur mina krav är på en bra maskara är. 


Produktnamn:
Christian Dior, DIORSHOW ICONIC
Pris: Ca. 250 kr
Färg: Svart
Hållbar: 6 månader (4 tycker jag)
Resultat: Fransarna blir fint böjda och man får en fin förlängande effekt. Maskaran har en bra bortse, väldigt mjuk och skön att använda. Den är också mindre än Dior DIORSHOWs tidigare maskaror. Vilket gör att man lättare kommer åt de allra minsta fransarna, den har en separerande effekt som är bra för dem med fransar som lätt klumpar sig.
Ett stort plus var också den bra hållbarheten, samma fina resultat och inga sminkrester på kinder efter en vild kväll ute på krogen =)
Höll den vad den lovade?: Ja, det tycker jag
Sammanfattning: En riktigt bra maskara, jag älskade/ar den! den bästa jag provat i min samling på maskaror. Om den håller lika bra resultat om fyra månaderna , kanske det blir en nr. 2 (men bara kanske).
Minus: Om jag måste säga något minus är det i så fall att den ger inte jätte mycket volym för den som vill ha det.
Efter en månads användning är jag inte lika nöjd längre. Den har börjat klumpa, det är inte lika lätt att få ett fint resultat. Det blir lätt kladd på ögonlocket som är nästan omöjligt att få bort och den är jätte svår att tvätta bort. Jag sänker betyget bara 1 p eftersom den utöver det verkligen håller vad den lovar.
Betyg: 4/5


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Stella Kei Store