Recension: [Comfort Zone] Active Pureness gelJag rengör ansiktet morgon och kväll, det spelar ingen roll om jag kommer hem fyra på natten, jag tvättar mig alltid i ansiktet. Men aldrig med tvål, eftersom vanlig tvål täpper till porerna och ger ett sämre skydd.
Jag har alltid tyckt det har varit svårt att hitta en rengöring som passat till min huds alla behov, oren, fet, känslig och torr. Rengöring som varit anpassad för oren och fet hud, har ofta varit för stark och gett mig utslag samt att jag blivit väldigt torr. Produkter som varit anpassade för känslig och torr hud har gett mig väldigt oren och fet hud. Eftersom jag aldrig blivit riktigt nöjd med någon rengöring har jag provat märken och produkter i mängder.


Produktnamn:
  [Comfort Zone] Active Pureness gel
Pris: 249 kr
Köpt var:
Dermaroom
Lukt: Fräsch och ren lukt
Hållbar: 12 månader
Innehåll/ mängd: 200 ml
Utlovat resultat: Djuprengörande och balanserande. Den ska vara extremt mild och ha en sammandragande effekt på porerna utan att torka ut huden. Active Pureness gel innehåller aktiva ingredienser från naturliga extrakt som utvinns ur växter, hav och frukter.  Huden ska bli matt, dämpa porer och acne.
Eget resultat: Fräsch och ren hud, mindre synliga porer. Finnar och blemmor har nästan försvunnit helt, jag har varken fått utslag eller blivit torr. Jag har inte varit fet i huden sedan jag började använda den här rengöringen.
Höll den vad den lovade: Ja, absolut!
Minus: Tar inte bort vattenfast smink.
Sammanfattning: Jag är jätte nöjd, det är helt klart den bästa rengöring jag provat. Rekommenderar den massor. Jag kommer att köpa en till när den här tar slut.
Betyg: 5/5 (minuset var inte tillräckligt viktigt för att ta bort ngt poäng)


Kommentarer
Postat av: Monica

Är sugen på att köpa en sån nu.... Fast... Är rädd att det inte fungerar på mig ;//...

+ du borde göra mer recensioner. Älskar de :D!

2010-05-06 @ 22:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Stella Kei Store