Recension: Seaweed, Aloe från Body Shop


Krämer är svårt tycker jag, jag varierar och byter märke ofta. Bioline och [Comfort Zone] är två favoriter som har fungerat jätte bra på mig, dock är båda märkena dyra så ibland blir man tvungen att köpa billigare alternativ. Då är Body Shop ett alternativ jag rekommenderar.

Just nu använder jag Body Shops Seaweed Mattifying Day Cream och Aloe Soothing Night Cream. Som dagkräm kombinerar jag Aloen och Seaweeden för att få en effekt som passar min hud allra bäst.

ProduktnamnSeaweed Mattifying Day Cream
Pris: 189 kr
Lukt: Fräsch
Hållbar: 12 månader
Innehåll/ mägd: 50 ml
Utlovat resultat: En fuktighetsbevarande gelé med ingredienser som ger ett matt och glansfritt resultat som räcker hela dagen.
Eget resultat: Matt, len aningen stram hud. Ett glansfritt resultat. Aningen sveda pga min känsliga hud. Fungerade bättre under sommaren jämfört kallare med klimat, då huden kräver massor med skydd.
Höll den vad den lovade: Ja och nej, ett matt och glansfritt resultat fick man men kändes inte direkt fuktighetsbevarande.
Sammanfattning: En bra kräm till ett riktigt bra pris. Rekommenderas mer till dem med problemhud/fet hud, inte för dem med känslig hud. Jag kombinerar den här krämen tillsammans med Aloe Soothing Night Cream och får ett perfekt resultat.
Betyg: 3/5

Produktnamn: Aloe Soothing Night Cream
Pris: 219 kr
Lukt: Väldigt mild, nästan luktfri.
Hållbar: 6 månader
Innehåll/ mängd: 50 ml
Utlovat resultat: Vårdande och lugnande kräm för känslig hud. Lindrar och hjälper hudens naturliga skydd. Lämnar den mjuk och smidig.
Eget resultat: Lugnar och dämpar rodnader, huden blir mjuk och följsam. Jag blir inte fet eller får blemmor, alla torra partier försvinner.
Höll den vad den lovade: Ja
Sammanfattning: Jag är väldigt nöjd med den här krämen, den ger varken sveda, rodnad eller utslag. Jag blir inte torr och får inga blemmor och den är billig, mycket kräm för pengarna.
Betyg: 4/5

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Stella Kei Store