Julmys med torkad apelsin och lussebullar
Hemma hos oss idag är det julmys på hög nivå, under dagen har jag torkat apelsinskivor som jag sedan ska dekorera ljus, arangemang och paket med. Nu bakar vi Lussebullar inför luciahelgen och kollar på Roomservice. Mys!
Torka apelsin:
Apelsinen skär jag i tunna skivor som jag sedan låter torka i svag ugsnsvärme ca 25-75 grader på bakplåtspapper. Tiden beror lite på hur saftig frukten är, för mig tog det cirka 12 timmar. Härligt är också att köket luktar underbart efteråt.

Torka apelsin:
Apelsinen skär jag i tunna skivor som jag sedan låter torka i svag ugsnsvärme ca 25-75 grader på bakplåtspapper. Tiden beror lite på hur saftig frukten är, för mig tog det cirka 12 timmar. Härligt är också att köket luktar underbart efteråt.

Kommentarer
Postat av: Kattis
Mysigt du har det, ska också pynta lite mer idag!
Postat av: Anonym
Postat av: Lisa
Du kan göra samma sak med äpplen, fast om du har dem inne i ungefär 3 timmar på 80 grader så blir det äpplechips. MummI! ;)
Postat av: Lisa
Du kan göra samma sak med äpplen, fast om du har dem inne i ungefär 3 timmar på 80 grader så blir det äpplechips. MummI! ;)
Postat av: marie!
åh myyyyyys!
Trackback